ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜOY – RAILWAY STORIES

Διαθέσιμο

Είμαι τυχερός, γιατί ταξίδεψα αρκετά. Είμαι άτυχος γιατί τις περισσότερες φορές ταξίδευα αλλάζοντας μόνο μέρος και όχι αλλάζοντας ιδέες.
Στην αρχή κατηγορούσα την ταχύτητα. Νόμιζα πως όσο πιο γρήγορο είναι το ταξίδι , τόσο λιγότερες είναι οι σκέψεις. Μετά κατάλαβα ότι η ταχύτητα και η αξία είναι πολύ σχετικές έννοιες. Ένα πολύ σύντομο ταξίδι ,αν γνωρίσεις σημαντικούς ανθρώπους , ακόμα κι όταν τελειώσει μπορεί να κάνει το νου σου να ταξιδεύει ασταμάτητα. Κάπως έτσι, πιστεύω ότι πρέπει να «μετριέται» ένα ταξίδι. Με το χρόνο που συνεχίζεται στο μυαλό μας όταν αυτό έχει πια τελειώσει.
Πάνω τους χιλιάδες τραίνα μετέφεραν εκατομμύρια ανθρώπους στους προορισμούς τους. Χαρούμενους , λυπημένους , πληγωμένους …. Ανθρώπους που ήθελαν να σπάσουν τα σύνορα ή που απλώς έπρεπε να φύγουν μακριά.
Οι ιστορίες τους είναι η ιστορία της ανθρωπότητας, χωρίς να έχει σημασία πότε ή που έγινε το ταξίδι τους. O σιδηρόδρομος είναι μέρος των ιστοριών τους και πρέπει να έχει φως … για τις φωτίζει…..
Αυτό το κομμάτι του σιδηρόδρομου είναι αφιερωμένο σ αυτούς που τόλμησαν ένα βήμα ψηλότερο και βοήθησαν όσους βρισκόταν ένα βήμα χαμηλότερα.

Κωδικός προϊόντος: XYL118 Κατηγορία:

Description

Ξύλο. Μέταλλο. Υφασμάτινο, Ιταλικό καλώδιο με μεταλλικά στοιχεία.Στη τιμή περιλαμβάνεται λάμπα πυρακτώσεως  και συμβατικό dimmer. Προαιρετικά παραδίδεται με λάμπα led και αντίστοιχο ηλεκτρονικό dimmer.